Zágrábi út 8.
battery_full

Átadva

státusz
handshake

2023 III. negyedév

Átadás
key

298

lakás
business

Fsz + 7

szint

Projekt bemutatása

A TÁRSASHÁZ HASZNÁLATBAVÉTELI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK!

FIZETÉSI ÜTEM

A feltüntetett ár tartalmazza a beépített elektromos redőnyt és a telepített légkondicionálót.

PROJEKT LEÍRÁS

A Balance Garden Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos csendes mellékutcában megépült, négy lépcsőházas, összesen 298 lakásos társasházfejlesztés. Az egyedi kialakítású, 7 emeletes épület különlegessége, hogy a földszinti részen három külön építményből áll, melyek az első és a második emeleti szinten összeépültek, majd a harmadik emelettől ismét különálló tornyokká váltak. A harmadik emeletnél két tetőkert is kialakításra került az átkötő részek tetején, valamint az épületek tetejére is zöldtetőt terveztünk, mely alacsony gondozásigényű.
A napjainkban kialakult energiaválság miatt a Balance Garden lakóparknál nagy hangsúlyt fektettünk az energetikára, az alacsony energiafogyasztás és a takarékos üzemeltetés megvalósítására törekedtünk. A műanyag tokszerkezetű, 3 rétegű, hő és hangszigetelt üvegezésű nyílászárókat elektromos redőnyökkel beépítve adjuk át. Az inverteres, hűtő-fűtő klímákkal, amelyet minden lakáshoz adunk, kedvező áron tudják a lakás hőmérsékletét egyedileg szabályozni. Ebben szintén nagy segítség a lakóparknál használt hatékony és olcsó távhő szolgáltatása, ugyanis a lakosság számára nem fognak változni a távhőárak, szemben a sajátkazános, gázt használó társasházakkal.
Minden lakás hideg és meleg burkolattal ellátott. A lakások fehérre festett falakkal, szaniterekkel felszerelten kerülnek átadásra a lakók részére. A földszinten a parkosított belső zöld területre néző kilátással és közvetlen kertkapcsolattal 23 lakás kapott helyet. A társasház minden lakása erkélyes vagy teraszos.
A lakóparkot a tökéletes harmónia és egyensúly jegyében hívtuk életre, ahol a lakók a közeli metrómegálló miatt könnyedén elérik a lüktető belvárost, ugyanakkor csendes, pihentető otthonaikban nyugalomra találnak.
A társasházakban megszokottól eltérően a Balance Garden lifttel ellátott előcsarnokai elegáns, tágas kialakításúak, megteremtve a hangulatos, otthonos légkört és a nyugodt hazaérkezést. A lobby-k kellemes elrendezése és kényelmes, barátságos leülős része lehetőséget teremt az ottlakóknak, hogy a közös, lépcsőházi téren belül hosszabb-rövidebb beszélgetéseket folytassanak.
A parkolást a földszinten 41 felszíni parkoló, 5 db fedett motorkerékpár beálló, valamint a társasház -1 szintjén kialakított, 258 férőhelyes mélygarázs biztosítja, közülük számos e-töltő kialakítására alkalmas kábelezéssel került megépítésre.
Az ingatlan saját kertrésze egy könnyen fenntartható, többszintes zöld környezetben épült meg, ahol minden korosztály számára megfelelő szabadidős tevékenységek végzésére alkalmas eszközök is megtalálhatók.  A sportolni vágyóknak a közeli Népliget további lehetőségeket nyújt.
A Balance Garden megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében is ideális, az M3-as metró több állomása, valamint buszok- és villamosmegállók is sétatávolságra találhatók. A pezsgő belváros is pár perc alatt, átszállás nélkül elérhető, de ha közeli bevásárlás és ügyintézés mellett döntenének a Balance Garden lakói, egy metrómegállónyi távolságban érhető el a Shopmark bevásárlóközpont is. Emellett a közelben egyaránt megtalálhatók oktatási intézmények, valamint egészségügyi létesítmények is. A teljes lakóparkot kerítéssel építettük körbe a lakók biztonsága érdekében.

Részletek

 • Tárolók ára: 700 000 Ft / m2
 • Parkolók (mélygarázs): 258
 • Parkolók ára (mélygarázs): 4 900 000 Ft
 • Parkolók (felszíni): 41
 • Parkolók ára (felszíni): 2 900 000 Ft
 • Elektromos autó töltő: 30
 • Biciklitároló: Igen
 • Lift: Van
 • Akadálymentesített: Igen
 • Fűtés: Távhő egyedi méréssel
 • Hűtés: Invertes hűtő-fűtő klíma
 • Belmagasság: 2,6 méter
 • Szerkezet: Pillérvázas előgyártott vasbetonelemekkel
 • Nyílászáró: 3 rétegű hőszigetelt üvegezés, elektromos redőnyök
 • Extrák: Szaniterek, a fürdőszobákban padló fűtés, biztonsági ajtó, klíma

Helyszín

Ismerje meg a könyéket
Gyógyszertár
Főiskola / egyetem
Óvoda
Élelmiszerüzlet
Orvosi rendelő
Üzlet / bevásárló központ
Edzőterem
Állatorvos
Étterem
Kávézó
Sport klub
Sportcentrum
Park
millió Ft
szoba
Lakásszám
BG-A002
Emelet
Földszint
Szobák
2
Méret
41 m2
Terasz
0+14 m2
Tájolás
NY
Ára
60 000 000 Ft
Részletek
Lakásszám
BG-A003
Emelet
Földszint
Szobák
2
Méret
40 m2
Terasz
0+14 m2
Tájolás
NY
Ára
58 000 000 Ft
Részletek
Lakásszám
BG-A004
Emelet
Földszint
Szobák
2
Méret
45 m2
Terasz
0+14 m2
Tájolás
NY
Ára
63 500 000 Ft
Részletek
Lakásszám
BG-B001
Emelet
Földszint
Szobák
3
Méret
69 m2
Terasz
0+14 m2
Tájolás
NY
Ára
89 750 000 Ft
Részletek
Lakásszám
BG-B002
Emelet
Földszint
Szobák
2
Méret
45 m2
Terasz
0+14 m2
Tájolás
NY
Ára
64 000 000 Ft
Részletek
Lakásszám
BG-B003
Emelet
Földszint
Szobák
2
Méret
45 m2
Terasz
0+14 m2
Tájolás
NY
Ára
62 000 000 Ft
Részletek
Lakásszám
BG-B004
Emelet
Földszint
Szobák
2
Méret
45 m2
Terasz
0+14 m2
Tájolás
NY
Ára
63 500 000 Ft
Részletek
Lakásszám
BG-B005
Emelet
Földszint
Szobák
2
Méret
45 m2
Terasz
0+14 m2
Tájolás
NY
Ára
63 400 000 Ft
Részletek

* A hirdetésben szereplő CSOK Plusz hitelprogram részét képező támogatásokat Magyarország Kormánya nyújtja. A hirdetés nem minősül személyre szabott ajánlattételnek, az információk tájékoztató jellegűek, csak a figyelem felhívására szolgálnak. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A feltüntetett összeg az adott ingatlanra igényelhető maximális kölcsönösszeg. A Bank hitelbírálatot végez, mely alapján jogosult a feltüntetett összeghez képest alacsonyabb kölcsönösszeget ajánlani, illetve a hitelkérelmet elutasítani valamint CSOK Plusz Lakáshitel igénylése esetén a jogosultsági feltételeket vizsgálni. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok alapján, a Gránit Lakáshitel esetén 10 éves kamatperiódusú, a CSOK Plusz Lakáshitel esetén 5 éves kamatperiódusú 12 millió Ft összegű 20 éves futamidejű egyösszegben kifolyósított, annuitásos törlesztésű jelzáloghitel kamatának figyelembe vételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hitel céljaként (vagy fedezetként) szolgáló ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételek és részletek: https://granitbank.hu/lakossag/hitelek/jelzaloghitel és a https://granitbank.hu/lakossag/hitelek/csokplusz/. Ha a hitelhez kapcsolódó szolgáltatás (például biztosítás) igénybevétele a hitelszerződés megkötéséhez vagy a hitelező ajánlata szerinti megkötéséhez szükséges, és a hitelhez kapcsolódó szolgáltatás ellenszolgáltatása nem ismert, a hitelre vonatkozó kereskedelmi kommunikációban a hitelhez kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó szerződés megkötésének kötelezettségét is jelezni kell egyértelműen, tömören és feltűnően, a teljes hiteldíj mutatóval együtt.

Muzslai Mónika avatar

Muzslai Mónika

Zenit Residence By Bayer
Balance Garden