A47

Cím Budapest, VI. Andrássy út 47.
Ütemek 1
Státusz Építés alatt
Átadás 2022
Lakások száma 10
Épület szintjei 4

Az épület Budapest történelmi belvárosában, a VI. kerületben található, a pesti oldalon. Az ingatlan az Oktogon mellett, az Andrássy út és a Liszt Ferenc tér sarkán, az Andrássy út 47. szám alatt helyezkedik el.

Egyedülálló fejlesztési lehetőség Budapest történelmi belvárosban. A mintegy 4700 m2-es társasház felújítása az épület kulturális örökségének megőrzésével, kivételes helyszínen, csúcsminőségben kivitelezett lakások és kereskedelmi egységek kialakításával.

Az Andrássy út az UNESCO Világörökség része, Budapest történelmi sugárútja. Számos világhíres márka üzletét, kiváló éttermeket, élelmiszerboltokat találunk itt. Az ingatlan környezeti, - és infrastrukturális ellátottsága nagyon jó.
A terület legfontosabb turisztikai célpontjai az Operaház, a Zeneakadémia, a Szent István- bazilika, a Városliget és a Múzeumi Negyed, valamint az ingatlan közvetlen közelében helyezkedik el a főváros egyik legnépszerűbb szórakoztató negyede, a „pesti Broadway”. A közelben található továbbá a Westend City Center bevásárlóközpont, és a Fashion Street bevásárlóutca is.

Megközelíthető személygépkocsival, mind az Oktogon, mind pedig a Bajcsy-Zsilinszky út irányából. Tömegközlekedési eszközzel is jól megközelíthető, az M1-es földalatti állomása 250 méteren belül, valamint a legforgalmasabb 4-es és 6-os villamosvonal 2 perc sétával elérhető.