Platán Garden

Cím Balatonboglár Kodály Zoltán utca 64-66.
Ütemek 1
Státusz Építés alatt
Átadás 2022 II. negyedév
Lakások száma 47
Épület szintjei FSZ + 4

Balatonbogláron, a volt Família Hotel helyén épül a Platán Garden Balaton társasház, mely közigazgatásilag Balatonboglár első ingatlana és közvetlenül a vízparton helyezkedik el.
A tóhoz közeli fekvésnek köszönhetően az épülő lakások többsége örökpanorámával rendelkezik. Az épület földszint plusz három emelet és egy penthouse szintből áll majd. Összesen 47 lakás kerül kialakításra, méreteik az egyszobástól a három hálószobásig terjednek. Az apartmanok tervezésekor gondosan ügyeltünk arra, hogy jó beosztású, élhető tereket alkossunk, továbbá az ingatlanok újdonsült tulajdonosai minőségi berendezéssel, bútorozva vehetik majd át új lakásaikat.

A belsőépítészetileg kétféle stílusban kialakított lakásokra kellemes hangulat, letisztultság és természetes pasztellszínek lesznek jellemzőek. Az alkalmazott formavilágot tekintve a vintage és a modern elemek finom összhangja valósul meg. Minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély, ami lehetőséget teremt a nyáresti szabadtéri, mégis meghitt időtöltésre.

A társasházban a hűtés-fűtést hőszivattyúk biztosítják, a használati melegvizet minden lakásban okos bojlerek állítják elő. Az ingatlan teljes területén wifi elérhetőség kerül kiépítésre a lakók számára, hogy a lakástól a vízpartig mindenütt elérhető legyen a megbízható lefedettség.

Az ingatlanhoz saját vízpart tartozik, ahol a lakók számára rendelkezésre áll egy 120 m²-es stég a vízen, mely egy mólon közelíthető meg. Emellett a parton is kialakítunk egy napozó részt, valamint játszóteret a gyermekek részére. Esti programokhoz grillező területet és kerti bútorokkal berendezett ligetes részt alakítunk ki.

Az ingatlan környezetében jellemzően panziók, apartmanházak és kisméretű magán nyaralók találhatók. A lokációnak köszönhetően 500 méteren belül érhetők el különböző élelmiszerláncok üzletei, többek között Penny, Aldi és Lidl, ahol könnyedén el lehet végezni a mindennapi bevásárlást. A város központja felé haladva pedig számos szolgáltatás (gyógyszertár, orvosi rendelő, szépségszalonok), valamint sportolási lehetőségek (teniszpálya, sportpályák) is rendelkezésre állnak.

Balatonboglár könnyedén megközelíthető, autóval közlekedők esetében az M7-es autópálya kézenfekvő megoldás, hiszen a település rendelkezik autópályalehajtóval. A városon emellett áthalad a Székesfehérvár-Gyékényes vasútvonal, valamint közel 20 távolsági buszvonal érinti a települést. A városka elhelyezkedéséből adódóan a legtöbb balatoni turistaközpont, nevezetesség és település gyorsan elérhető közúton, vasúton, vagy akár a balatoni hajóközlekedés segítségével.

  • Parkolók (felszíni): 54
  • Parkolók ára (felszíni): 3 500 000 Ft
  • Elektromos autó töltő: 2
  • Lift: Igen
  • Akadálymentesített: Igen
  • Fűtés: Hőszivattyús
  • Hűtés: Hőszivattyús
  • Belmagasság: 2,6-2,8 méter